FELGI ALU Z AUDI A3 @ CZY SĄ NA RYNKU DUŻE DEKIELKI DO SKODY
kiedyś wymieniłem przełącznik świateł w Fabi na taki ze "ściemnianiem" i okazało sie że wszystko zadziałało
czyli kabelki były cały czas na swoim miejscu
Raczej ze Skody nic takiego nie dopasujesz, chyba ze takie fele co byly w Superbie, tam byl chyba taki wlasnie duzy 14cm dekiel. Inna z opcji jest wywalic to calkiem, tez fajnie wyglada
Ha - kupiłem takie felgi od kolegi Maicroft, :szeroki_usmiech , bez tych dekielków. Na Allegro znalazłem takie ze znaczkiem Skody !!!. Zamówiłem, dostarczyli, przymierzam i... dupa. Dekielki Skody mają mocowanie na otworze, gdzie jest śruba piasty (ta duża dziura po środku felgi :P ) - a dekielki Audi ... sam wiesz.
Ale ja nie poddawałem się. Obciąłem stare mocowanie, na nitach przymocowałem 6 blaszek i wygiąłem je w kształt "S". Wulkanizator, jak mi przekładał opony, nawet nie zauważył, że to domowa robota .
90 KM i uważam, że wystarczy - czy coś mi dolega ?
zastanawiam się nad zakupem w.w felg od a3, napiszcie jeśli ktoś wie lub już montował jaka jest tam średnica tego dekielka audi w tych felgach i jakie wzory dekielków ORI od skody by tam średnicą pasowały żeby to zakryć bo kwestia montażu to tak jak kolega Kuvel napisał to jest do wyrzeźbienia
Komentarz